Opfrisavond Veilig Verkeer Nederland

VVN afd. Cranendonck organiseert op donderdag 11 oktober van 19.30 tot 21.30 uur een theoretische opfrisavond.


Ook nu weer gaat VVN samen met verkeersschool Cranenbroek een informatieve avond verzorgen met als thema verkeer en informatie over verkeersregels. Zij geven u deze avond de gelegenheid om uw verkeerskennis te testen en bij te spijkeren. Het beloofd weer een leuke een tevens leerzame avond te worden.

Zou u ook, al heeft u veel ervaring in het verkeer, slagen voor een kort theorie-examen? Na de pauze is er gelegenheid om uw huidige kennis te toetsen. Er zijn op deze oefenavond nog maar weinig mensen geslaagd voor het verkeersexamen zoals dit tegenwoordig gegeven wordt. Ook al hoeft u uw rijbewijs niet in te leveren, het geeft wél aan dat een opfriscursus noodzakelijk is. Durft u de uitdaging aan, om binnen de gestelde tijd, het juiste antwoord te geven op examenvragen, dan bent u van harte welkom!

Mocht u uw praktische rijvaardigheid ook eens willen opfrissen dan kunt u een afspraak maken met rijschool van Cranenbroek om dit te verbeteren met een extra praktijkles.
Deze avond is bedoeld voor iedereen, jong en oud! De avond wordt in samenwerking met verkeerschool van Cranenbroek gehouden in het theorielokaal aan de Instraat 21 te Budel. Aanmelden graag vóór 4 oktober en… vol is vol! Maar bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen zal er een week later een tweede avond georganiseerd worden.

Deelname is gratis zoals ook de koffie of thee. (maximaal 24 deelnemers per avond) U kunt zich aanmelden via e-mail: vvn-cranendonck@gmx.com
of via telefoonnummer: 06-133 6798 3

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES