Jaloezieën belooft weer een vertrouwd avondje O.N.A. te worden
Jaloezieën belooft weer een vertrouwd avondje O.N.A. te worden (Foto: Picasa)

Toneelvereniging O.N.A. presenteert: Jaloezieën

Stop een iets wat narcistische actrice, haar bemoeizuchtige moeder, een dronken echtgenoot en een wereldvreemde toneelrecencent in één huis ….. en de chaos is compleet.


O.N.A. speelt dit jaar "Jaloezieën", een komedie van Haye van der Heijden.
De spelers hebben er weer zin in en onder leiding van hun nieuwe regisseur Elies van Doorn is en wordt er keihard gewerkt….. de tekst zit er in, de typetjes zijn klaar en het podiumontwerp gereed. Nog een paar weken te gaan en zij zijn klaar om u een avondje O.N.A. voor te schotelen zoals u dat van O.N.A. gewend bent.

Natuurlijk wordt ook dit jaar Gemeenschapshuis De Reinder omgebouwd tot "Theater de Reinder" en wel op 3, 4, 10 en 11 november. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Op 4 november is er ook een voorstelling om 14.00 uur.

De kaartverkoop start op vrijdag 19 oktober om 19.00 uur in De Reinder. Vanaf zaterdag 20 oktober kunt u ook kaarten bestellen via www.tvona.nl

O.N.A. zoekt leden
Al bijna 40 jaar bestaat toneelvereniging ONA en elk jaar weer brengen ze een voorstelling in de Reiner te Budel-Schoot. Zo'n voorstelling is het eindresultaat van bijna 9 maanden voorbereiding.

Graag willen ze meer mensen bij hun club betrekken. Niet alleen zijn ze op zoek naar spelende leden, maar ook voor het andere voorbereidende werk achter de schermen zijn ze op zoek naar versterking. Denk daarbij aan decorbouw, het aankleden van het decor, PR.. Kortom, alles wat met toneel te maken heeft.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit leuke proces bij deze super gezellige club? Stuur dan een mail naar info@tvona.nl en laat hen weten wat je graag bij O.N.A. zou willen doen. Je mag natuurlijk ook een keer binnenwandelen tijdens één van de repetities op woensdagavond tussen 20.00 en 22.30 uur in De Reinder.

Meer berichten