Ook de kinderknutselclub gaat van start in Huiskamer ’t Buuls zitje
Ook de kinderknutselclub gaat van start in Huiskamer ’t Buuls zitje (Foto: )

Nieuwe spelletjesmiddag in Huiskamer 't Buuls zitje

Na het starten in het begin van dit jaar met de nieuwe dinsdagmiddagactiviteit 'kaarten', is de Budelse Huiskamer nu op de donderdagmiddag gestart met een 'spelletjesmiddag'. Je kunt komen om rummikub te spelen of mastermind, dammen, monopoly of mens-erger- je- niet en nog veel meer. Ook eigen inbreng van bezoekers is meer dan welkom.


Er staan twee gastvrouwen klaar om bij de spelletjes een lekker kopje koffie te serveren of mee te spelen. De middag begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Je kunt gewoon binnenlopen en hoeft je niet op te geven.

Vanaf 19 september gaat er ook weer een kinderknutselclub van start o.l.v. Betsy. De kinderen hebben zich kunnen opgeven via het boekje Sjors Creatief en de cursus zit al vol. Wel kunnen de kinderen op een wachtlijst gezet worden. Er wordt geknutseld met allerlei materiaal en veel onderwerpen. Zo is er o.a. herfst-, sinterklaas- , kerst- , paas- en Moederdag knutselen.

Je kunt je ook nog opgeven voor Lenie's workshop 'sieraden maken' voor volwassenen want er zijn nog enkele plaatsen vrij. Sieraden van binnenbanden van fietsen gecombineerd met kralen. De workshop is ook op 19 september en een ketting maken kost € 2,50. De workshop begint om 13.00 uur.

Deze week gaan een aantal bezoekers naar Jorine's theetuin en voor de vrijwilligers is er ook deze week een bijpraatlunch. En woensdag 26 september is er een extra lunch die begint om 12.00 uur. Er worden dan pannenkoeken gebakken in allerlei variaties. Er wordt ook nog een heerlijke soep geserveerd. Hiervoor kun je je al opgeven en de lunch kost € 6,50.

Opgeven voor de diverse activiteiten kan via het activiteitenbord in de Huiskamer, telefonisch 06-10227398 of via mail buulszitje@gmail.com of via Facebookpagina buuls zitje.

Je vindt 't Buuls zitje tegenover de Borgh op de dr. Ant. Mathijsenstraat 32. Hopelijk tot ziens!

Meer berichten
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
FOTOSERIES