sv budel mo-15
sv budel mo-15 (Foto: )

sv Budel MO15-1 speelt tegen Amerikaans voetbalteam

Zaterdag 28 juli speelde sv Budel MO15-1 een oefenwedstrijd tegen een Amerikaans onder-15 meidenteam dat bestaat uit speelsters die uit verschillende staten van de oostkust van Amerika komen. Ze komen o.a uit Wisconsin, Virginia, Ohio en de Kaaimaneilanden.


Dit team staat onder leiding van Lydia Borg, ex-profvoetbalster van Heerenveen en PEC Zwolle. Dit team verblijft in Nederland voor een trainingsstage en traint op dit moment 2x per dag. Ze spelen tussendoor 3 oefenwedstrijden, waaronder dus zaterdag tegen het Budelse meidenteam.

Helaas was het team van MO15-1 niet helemaal compleet in verband met de zomervakantie, maar aangevuld met enkele speelsters van andere teams gingen de meiden de strijd aan. Het werd een mooie wedstrijd en sv Budel kon lang stand houden, maar vlak voor rust wisten de Amerikaanse meiden tweemaal snel achter elkaar te scoren.

Na rust bleef sv Budel goed meedoen, ondanks dat ze een stuk minder getraind hadden dan de tegenstanders en werd er uiteindelijk verdiend verloren met 5-1. Voor sv Budel MO15-1 scoorde Levi van Meijl. Al met al een mooie ervaring voor deze meiden.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Boy Jansen Opperkletsmajoor 2019 19/2
Ken je Heem 17/2
Mooie samenwerking met harmonie EMM 21/2
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief