De italiaanse lunch in 't Buuls Zitje was een groot succes
De italiaanse lunch in 't Buuls Zitje was een groot succes (Foto: )

Extra lunch in 't Buuls zitje

Op woensdag 15 augustus is er weer een extra eetactiviteit in de Budelse Huiskamer. Ondanks het warme weer is er toch behoefte om eens lekker te gaan eten.

De extra lunch is wel aangepast aan de zomerse temperaturen. Zo kun je genieten van een lichte kippensoep, meloen met twee soorten ham en twee soorten pastasalades. Een salade met tonijn en de andere met ham. En natuurlijk volgt er nog een heerlijk fris toetje maar dat blijft nog een verrassing.

Voor deze uitgebreide lunch betaal je slechts €6,50 en de lunch start om 12.00 uur precies. Je kunt je opgeven via het activiteitenbord in de Huiskamer, via email buulszitje@gmail.com of via de Facebookpagina.

Verder werd het Repair Café afgelopen week goed bezocht. Er waren heel veel defecte blowers en ventilatoren, maar ook de maandelijkse terugkerende reparaties zoals stofzuigers, naaimachines en strijkbouten.

Alle wekelijkse activiteiten gaan gewoon de hele zomer door en ondanks de hitte is het goed toeven in 't Buuls zitje. Er zijn behalve de koffie en thee nog meer heerlijke drankjes zoals ijswater, siroopdrank, bouillon of diverse andere frisdranken voor maar 50 cent.

Je vindt de Budelse Huiskamer op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 tegenover de Borgh en telefonisch zijn ze te bereiken via 06-10227398

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Boy Jansen Opperkletsmajoor 2019 19/2
Ken je Heem 17/2
Mooie samenwerking met harmonie EMM 21/2
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief