De vrijwilligers van de VVV zoeken leuke collega's

De vrijwilligers van de VVV zoeken leuke collega's


Al weer geruime tijd zitten VVV en Smokkelmuseum samen in een pand op Markt 22 A in Budel. Ze begonnen met een eenvoudig assortiment en een paar vrijwilligers, maar het aantal klanten en bezoekers nam hand over hand toe.

Ze hebben nu een aardig assortiment routekaarten, zowel voor fietstochten als wandeltochten, ATB en ruiter- en menroutes. Folders voor bezienswaardigheden, musea en allerlei leuke activiteiten voor zowel ouderen als kinderen.
Zoekt u een camping, minicamping, hotel of bed and breakfast in de omgeving, dan zoeken ze met u mee.

Daarnaast groeit ook de voorraad streekproducten. Allerlei producten met honing, producten met bosbessen, allerlei biertjes, wijnen en ginseng. Daarnaast beeldjes, boeken en ansichtkaarten. Zoekt u een cadeautje, zij maken het voor u!

Het Smokkelmuseum is een grote trekpleister geworden. Naast de collectie die er al was, hebben ze nu ook een smokkelfilm, waarin zowel het oude smokkelen van vroeger, als het smokkelen in deze tijd onder de aandacht wordt gebracht .

Voor al deze bezigheden zoeken ze uitbreiding van het vrijwilligersbestand. Er zijn per dienst altijd twee vrijwilligers aanwezig. Uit veiligheidsoverwegingen, en natuurlijk ook om onderling met alle vrijwilligers een goede band te krijgen.
Werktijden zijn van 10.00–13.00 uur en van 13.00-16.00 uur en op zaterdag van 10.00-13.00 uur.

Heb je interesse bel dan met de coördinator Margreth Cremers 06-19274507 of kom naar het kantoor op de Markt in Budel.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Boy Jansen Opperkletsmajoor 2019 19/2
Ken je Heem 17/2
Mooie samenwerking met harmonie EMM 21/2
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief