Loterij tijdens de Mijl van Mares

Maak kans op schitterende prijzen


Op 4 augustus aanstaande is het tijd voor de Mijl van Mares: een groots evenement rondom de wielerronde in het centrum van Maarheeze. Zoals u wellicht weet is de Mijl gratis toegankelijk voor iedereen! Om zich toch enigszins financieel te kunnen ondersteunen houden ze een loterij.

Lot uit de loterij
Voor slechts € 1,00 komt u al in het bezit van een lot. Deze speciale Mijl-loten zijn op de dag van De Mijl te koop bij de lotenverkopers (werkploeg- en bestuursleden).
De prijzen zijn ook dit jaar veelal geschonken door het Cranendoncks bedrijfsleven, zodat de opbrengst van de loterij bijna geheel ten goede komt aan De Mijl. Er zijn prachtige prijzen te winnen, zoals o.a. een vakantiecheque van Vacansoleil, een wielershirt van een bekende wielrenner/ -ster en een rondleiding bij Bavaria.

De trekking van de winnende loten vindt na afloop van de profwielerwedstrijd plaats. De uitslag kunt u vanaf maandag 6 augustus teruglezen op de website www.mijlvanmares.nl. Op deze website vindt u ook alle informatie omtrent deze loterij en de komende 57e Mijl.

Dus grijp uw kans!
Koop zo'n prachtig lot, waarmee u de Mijl van Mares steunt én kans maakt op één van deze schitterende prijzen.


Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Boy Jansen Opperkletsmajoor 2019 19/2
Ken je Heem 17/2
Mooie samenwerking met harmonie EMM 21/2
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief