Foto:

Fietsen door de mooie omgeving van Soerendonk

SOERENDONK- het Sint-Jansgilde Soerendonk organiseert op dinsdag 31 juli, woensdag 1 en donderdag 2 augustus 2018 (2e week bouwvak) alweer voor de 13e keer een fiets 3-daagse. Er is door vrijwilligers enthousiast gewerkt om gevarieerde nieuwe routes uit te zetten. Deelnemers maken in drie dagen tijd kennis met de fraaie omgeving van Soerendonk. De routes zijn volledig uitgepijld en de fietsers ontvangen ook nog eens een routebeschrijving en een versnapering.


Voor deze fiets 3-daagse kunt u kiezen uit drie afstanden: ca. 25 km, 40 km of 60 km. De zorgvuldig uitgekozen routes gaan zoveel mogelijk over rustige wegen en bosrijke fietspaden in de landelijke omgeving van Soerendonk. Deze fietsroute zal u niet alleen door de Brabantse Kempen voeren, maar u zult ook langs unieke locaties komen in de Peel en de Belgische Kempen. De routes vergen geen uitzonderlijk uithoudingsvermogen of bijzondere fietsvaardigheden. Daarom zijn ze zeer geschikt voor het hele gezin. U kunt in uw eigen tempo fietsen en zo vaak stoppen als u wilt. Picknicken op daarvoor aangelegde plaatsen, of zomaar langs de weg. Ook een terrasje pikken behoort tot de mogelijkheden.
Inschrijven voor deze fietsroute is mogelijk op de dag zelf bij het startpunt van de route. Vertrek en einde van de fietsroute voor deze dagen is bij de schuilhut van het Sint-Jansgilde Soerendonk gelegen aan de Groenstraat 3a, 6027 PW te Soerendonk. Starten voor de 60 km is mogelijk tussen 9.00 en 15.00 uur, voor de 40 km kan gestart worden tussen 9.00 en 17.00 uur, en voor de 25 km kan gestart worden tussen 9.00 en 19.00 uur.
Het inschrijfgeld bedraagt 8 euro per persoon voor drie dagen. Ook kan er elke dag afzonderlijk worden gestart. De inschrijfkosten bedragen dan 3 euro per persoon. Kinderen tot en met 10 jaar mogen gratis deelnemen.Voor meer info:

www.sint-jansgilde.nl.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Boy Jansen Opperkletsmajoor 2019 19/2
Ken je Heem 17/2
Mooie samenwerking met harmonie EMM 21/2
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief