De zondagse kaartmiddag in 't Buuls zitje wordt drukbezocht
De zondagse kaartmiddag in 't Buuls zitje wordt drukbezocht (Foto: )

Veel bezoekers in 't Buuls zitje

Alweer een half jaar voorbij van het nieuwe jaar en dus heeft de Budelse Huiskamer de tussenbalans eens opgemaakt. Wekelijks worden de bezoekersaantallen geteld en bijzonderheden genoteerd in het logboek. In de eerste 6 maanden van het jaar mocht 't Buuls zitje 2638 bezoekers verwelkomen. Dit zijn er ruim 430 per maand en wekelijks meer dan 100. Een goed teken!


Maar ook een goed teken dat de diverse activiteiten en de gezellige en open sfeer aanslaan bij veel bezoekers en dat jong en oud, zijn weg heeft gevonden naar de Huiskamer. Favoriet zijn de dinsdagochtend (koffiedrinken), de kaartmiddag op zondag, de donderdagochtend met aansluitend de lunch en de extra eetactiviteit op woensdag. Maar ook de vrijdag met in de voormiddag breien/ borduren en schilderen in de namiddag wordt goed bezocht. Bezoekers die wat meer de rust zoeken komen op andere dagdelen binnenwandelen voor een leuk gesprek en een bakje koffie.

De Huiskamer is de hele zomer elke dag geopend. Komende week is er een extra verrassingslunch op woensdag gevolgd door een accordeonmiddag. Voor de vrijwilligers is er begin augustus een pizza avond georganiseerd.

Voor het najaar zijn er weer leuke workshops van knutselen (sieraden maken van binnenbanden van fietsen) en schilderen (dikke dames) gepland en veel lekkere eetactiviteiten (b.v. stamppot- of erwtensoepmiddag). Kijk voor de exacte openingstijden (en leuke foto's en activiteiten) ook eens op de Facebookpagina Buuls zitje of mail voor meer info naar buulszitje@gmail.com Telefonisch zijn ze te bereiken op 06-10227398. 't Buuls zitje vind je op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 tegenover de Borgh.

Meer berichten
 

Vacatures