Gezelligheid tijdens Schoot kermis, foto: Bart Lijten
Gezelligheid tijdens Schoot kermis, foto: Bart Lijten (Foto: Bart Lijten)

Schoot Kermis 2018 komt eraan!

Vier dagen lang zwieren en gasgeven


We hebben er weer een jaar op moeten wachten, maar gelukkig is het bijna weer zo ver! Van 7 t/m 11 juli zal op het Vogelsplein het kermisfeest weer losbarsten! Vier dagen lang zwieren in de draaimolen, gasgeven in de botsauto's en net zo hard gasgeven op het feest 's avonds.

De organisatie pakt dit jaar grootser uit dan ooit. Op zaterdagavond wordt om 19.00 uur de kermis geopend met een grandioze ballonnendrop. Honderden ballonnen gevuld met kermismunten zullen naar beneden regenen. Later op de avond gaan DJ Frank Groenen en coverband Band with Benefits van de openingsavond een knalfeest maken. Band with Benefits bestaat uit een aantal jonge gasten, een flinke dosis energie en een lading koper: garantie tot succes!

Zondag heeft een bomvol programma. 's Ochtens begint het al om 11.00 uur met het kermistoepen bij Café de Sport. 's Middags kunnen de kinderen van Jong Nederland Budel-Schoot een gratis kermismunt krijgen als ze hun JNBS-kleding aantrekken. Daarnaast vindt 's middags voor het eerst een kermisloterij plaats. In Budel-Schoot en omgeving zijn flyers verspreid, waarin een lot zit dat je op zondagmiddag tussen 16.30 en 17.00 uur kunt inleveren. Om 18.00 uur vindt de trekking plaats waarbij je grote prijzen kunt winnen.

Bij het grote podium staat de eerste editie van een nieuw teamspel gepland: Fiets Frotten. Vorm een team van vijf personen en vouw zo snel mogelijk een fiets in een container.

De hoofdprijs? Honderd consumptiemunten!! Meld je team zo snel mogelijk aan via www.schootkermis.nl.

We kunnen ons voorstellen dat je na dit dagje al behoorlijk uitgeput bent, maar helaas moet je 's avonds toch nog even door. Op zondagavond staat namelijk feestgeweld van de bovenste plank op ons podium. Lawineboys, PartyfrieX én BONTE CARLO op één avond! Pak die maandag dus maar vrij.

De maandag is dit jaar uniek. Er staan dan namelijk niet één, maar twee feestartiesten van Nederlands topniveau op het podium. Ferry de Lits én Arjon Oostrom komen die avond hun bekende nummers voor jullie zingen. En alsof dat nog niet genoeg is, komt DJ Siem van deze avond een pareltje maken. We doen net alsof het weekend is; op Schoot Kermis is het alle dagen feest!

Op dinsdag kunnen de leerlingen van de Wereldwijzer een kermiscadeautje komen ophalen en 's avonds zal er een slotfeest zijn met muzikale omlijsting van DJ Frank Groenen en de 2ND Hand Band.

Kom dus zeker een kijkje nemen, want Schoot Kermis LEEFT! Op de hoogte blijven? Volg de kermis op Facebook (Kermis Budel-Schoot) en Instagram (schootkermis).

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Boy Jansen Opperkletsmajoor 2019 19/2
Ken je Heem 17/2
Mooie samenwerking met harmonie EMM 21/2
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief