Foto:

Zussen Elly en Wilma Scheepers zwemmen tegen kanker

Vorig jaar zwom met groot succes een team van ZPK Budel al samen met Maarten van der Weijden tegen kanker, Dit jaar op Zaterdag 18 augustus a.s. gaat Olympisch kampioen Maarten van der Weijden wederom van start om in 3 dagen tijd (van 18 t/m 20 augustus) de Elfstedentocht te zwemmen, een tocht van 200km! Met als doel, zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar genezing van kanker.


De Maarten van der Weijden Foundation zorgt er voor dat 100% van het geld daadwerkelijk naar onderzoeken die door KWF Kankerbestrijding zijn goedgekeurd en door de patiënt geselecteerd.

Maarten kan gesteund worden! Niet alleen met donaties, maar ook door mede zwemmers, zoals Elly en Wilma Scheepers gaan doen! De zussen Elly en Wilma zijn beiden lid van ZPK Budel, en zwemmen bij de Masters groep.

Elly en Wilma gaan zaterdag 18 augustus om 13.30 uur in Sloten (Friesland) van start om 2000 meter te zwemmen. Op die manier zullen zij hun hobby inzetten ter ondersteuning van dit goede doel.

Zoals zovelen hebben ook zij in hun directe familie- en vriendenkring meegemaakt dat mensen geraakt worden door de vreselijke ziekte kanker.

Iedere deelnemer dient zoveel mogelijk sponsorgeld mee te brengen. Daarom zijn Elly en Wilma hard bezig een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen. Beiden hebben een profiel aangemaakt op https://www.11stedenzwemtocht.nl/. Deze kun je bezoeken door naar de volgende links te gaan: Elly Scheepers: https://www.zpkbudel.nl/ell en Wilma Scheepers: https://www.zpkbudel.nl/wilma.

Via iDEAL kunt u gemakkelijk een donatie en tevens aanmoediging achterlaten. Alle kleine beetjes helpen en zijn van harte welkom.

Steunt u Elly en/of Wilma Scheepers die hun zwemtalent inzetten om geld op te halen voor onderzoek naar genezing van Kanker door een donatie achter te laten???

ZPK Budel vindt dit een mooie uitdaging en wenst Elly en Wilma alvast veel succes tijdens hun zwemtocht.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Boy Jansen Opperkletsmajoor 2019 19/2
Ken je Heem 17/2
Mooie samenwerking met harmonie EMM 21/2
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief