Foto:

2 juli informatiebijeenkomst De Groene Zone

Maandag 2 juli vindt in Café-zaal De Wielerbaan, Café-zaal De Wielerbaan, Maarheezerweg 9 in Budel een informatiebijeenkomst over De Groene Zone plaats. De bijeenkomst start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot circa 21.00 uur.


Programma

Tijdens deze informatiebijeenkomst worden inwoners geïnformeerd over deelname aan het project. De bijeenkomsten zijn opgebouwd uit drie onderdelen; na de opening en een korte presentatie van de Coöperatie Cranendonck worden de algemene uitgangspunten en voorwaarden van het project toegelicht. Vervolgens gaat de leverancier in op de techniek en het offertetraject. Als laatste wordt de financiële kant van het project besproken. Na de toelichtingen is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen.

De Groene Zone

Met dit project kunnen huiseigenaren uit de 12 deelnemende gemeenten goedkoop en gemakkelijk zonnepanelen aanschaffen. Inwoners krijgen een aanbod voor een aantal zonnepanelen en een bijbehorende lening. In maximaal 15 jaar lossen ze maandelijks af, tegen een rente van 1,35%. Huiseigenaren die meedoen aan het project worden volledig ontzorgd. Technische kennis en inzet van eigen geld bij de start is niet nodig.

Meer informatie

Meer informatie over het project kunt u vinden op de website, www.degroenezone.nl.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Goed voorbereid de toekomst in 19/11
Sinterklaas komt naar budel 14/11
Manchetknoop met as van overleden vrouw gestolen 1 16/11
 

Nieuwste reactie

Vacatures