Foto:

Avondvierdaagse Maarheeze 2018 wederom geslaagd!

Van 19 t/m 22 juni heeft de avondvierdaagse in Maarheeze plaatsgevonden. Evenals voorgaande jaren is de belangstelling voor dit traditionele en gezellige wandelevenement onveranderd groot gebleken. Circa 200 stoere stappers waren al dan niet in groepsverband van de partij. De meesten liepen 4 avonden, maar er waren ook veel deelnemers die enkele losse avonden meeliepen.


Dinsdag 19 juni startte de vierdaagse vanaf de Scouting Kizito. De overige dagen, vanaf de Manege Boschhoeve en Voetbalkantine De Romrijten en de Smeltkroes. Op vrijdag was er weer een speciale rolstoelroute uitgestippeld voor bewoners van Marishof. De weergoden waren de deelnemers alle dagen goed gezind.

De laatste dag hebben nagenoeg alle wandelaars én 3 honden die zich hadden ingeschreven, de vierdaagse feestelijk afgesloten bij De Smeltkroes. De lokale muziekband zorgde voor een gezellige intocht en voor de deelnemers die alle dagen hadden meegelopen lag de befaamde medaille van de Nederlandse Wandelbond klaar.

Opnieuw viel er een prijs te winnen voor de mooist verklede deelnemer in de onderbouw én een voor de bovenbouw. Een kadobon voor Kinderpretland is gewonnen door het cheerleaderstel Lise Sophie Looijmans en Karlijn Bruls.

Jinte Staals, verkleed als Raveleijn personage, mocht 2 toegangskaarten voor Zwembad De IJzeren Man in ontvangst nemen.

2x FOTO winnende deelnemers

foto onderschrift: de prijswinnaars

Veel dank gaat uit naar alle enthousiaste vrijwilligers die dit jaarlijks terugkerende evenement mogelijk hebben gemaakt. Zij stonden weer klaar om iedereen van routes, bewegwijzering, stempels, ranja en hulp te voorzien. Met name het Gilde, de vrijwilligers van de EHBO, de verkeersbrigadiers van Halfgas, de KBO, de bezetting van de drankpost en de band GNTVMBESO vormen hierbij een vaste kern.

Ook dank aan Jumbo Maarheeze die de versnapering tijdens de laatste route heeft gesponsord en aan kantoorboekhandel Sprankenis die de reproductie van de routes mogelijk maakte.

FOTO stempel-/drankenpost

foto onderschrift: stempel- en drankenpost

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

Boy Jansen Opperkletsmajoor 2019 19/2
Ken je Heem 17/2
Mooie samenwerking met harmonie EMM 21/2
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief