Groot Orkest Poort van Brabant presenteert 'Hollandse Avond'

Nog net geen Musique Spectaculaire maar zeker ook een zeer muzikale en gezellige avond is de Hollandse Avond die Muziekvereniging De Poort van Brabant op vrijdag 18 mei in de Smetkroes in Maarheeze organiseert.

Samen met Bas Bouwman, Leonoor van Gompel, Eline van Mensvoort, Pim Donkers, Manuela Kiggen en Davy Bijnen uit Leende wordt er een breed repertoire aan Nederlandstalige nummers gebracht. Van Racoon tot Wim Zonneveld en van De Dijk tot Ramses Shaffy. Stuk voor stuk toppers uit de Nederlandstalige, oude en recente muziekhistorie, met teksten die iedereen mee mag zingen. Los van enkele gevoelige ballads als 'Papa' van Stef Bos of 'Zonder Jou' van Paul de Leeuw heeft het programma de nodige feestnummers met bijv. 'Leef' van Andre Hazes jr. of 'Limburg' van Rowwen Hèze. Een zeer gevarieerd programma wat iedereen een leuke avond zal gaan bezorgen.

Kaarten à € 7,50 zijn verkrijgbaar bij De Smeltkroes, Café Borgondia of Ons Lieske Café in Maarheeze. Indien beschikbaar zijn ze op vrijdag 18 mei ook nog aan de kassa te verkrijgen. De Hollandse Avond begint om 20.15 uur en de zaal is open vanaf 19.45 uur. Als je niet de hele avond kunt of wilt staan, kom dan op tijd er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.


Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

C.V. De Jeugdbuk bestaat 22 jaar 17/1
Kinderen en ongehuwd zijn 1 11/1
Wandelen in clubverband: iets voor jou? 2 11/1
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief