Bicycle Showband Crescendo uit Opende bij hun vorige deelname aan Taptoe Hamont (in 2010)
Bicycle Showband Crescendo uit Opende bij hun vorige deelname aan Taptoe Hamont (in 2010)

Bicycle Showband Crescendo

Internationale Taptoe als startschot muzikaal Pinksterweekend


HAMONT - Het marktplein van Hamont wordt op zaterdag 19 mei omgetoverd tot openlucht muziekarena voor de Internationale Taptoe. In totaal treden er elf muziekkorpsen op. De Taptoe start om 18.00 uur met een voorprogramma door lokale én internationale bands. Voor het hoofdprogramma staan meer dan 400 muzikanten borg voor een populair en zeer hoogstaand non-stop programma.


Vorige week kon je in deze krant al lezen dat het Trompetterkorps van het Koninklijke Escorte zal te zien zijn, maar ook de andere korpsen mogen als echte wereldtoppers beschouwd worden: Spielmannszug Hattedt (D), Spielmannszug Rödemis uit Husum (D), Fanfarenzug uit Strausberg (D), Fanfarenzug uit Dresden (D), Red Hackle Pipe Band and Dancers uit Antwerpen (B), Musikkapelle Nauders uit Nauders (A), Show- and Marchingband MVB uit Maastricht (Nl) en Show- and Marchingband AMIGO uit Leiden. Natuurlijk mag de lokale toets niet ontbreken, want ook dit jaar kunnen de toeschouwers genieten van een optreden van de Koninklijke Fanfare en Drumband De Eendracht uit Hamont-Lo.


Musiceren op wieltjes
Dit jaar verwelkomt de organisatie weer de Bicycle Showband Crescendo uit Opende (NL) als één van de muzikale toppers van het programma. Zij laten herkenbare melodieën horen in een choreografie waarvan je gaat duizelen. In razend tempo fietsen de muzikanten rakelings langs elkaar af, terwijl ze onverstoord verder musiceren. De Hamontse organisatie is trots dat deze showband weer op het programma staat.


Voor meer info kan je een kijkje nemen op www.marsenshow.be of mailen naar info@marsenshow.be.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

C.V. De Jeugdbuk bestaat 22 jaar 17/1
Kinderen en ongehuwd zijn 1 11/1
Wandelen in clubverband: iets voor jou? 2 11/1
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief