De Kempenlandrit voert door de bossen en heide om Sterksel
De Kempenlandrit voert door de bossen en heide om Sterksel (Foto: )

Jubileumeditie Kempenlandrit voor ouderen in aantocht

Lionsclub Kempenland is volop bezig met de organisatie van de Kempenlandrit 'Door de Pan'. Het is de 10e keer dat deze plaatsvindt, dus een jubileumeditie. Circa 100 senioren uit Leende, Heeze en Sterksel gaan op zondag 24 juni 2018 genieten van een fraaie tocht door de bossen en heide in de omgeving van Sterksel. Samen met de ouderenorganisaties uit Leende, Heeze en Sterksel en vele vrijwilligers verzorgt Lionsclub Kempenland deze koetsentocht om de senioren een schitterende dag te bezorgen.

In Lionsclub Kempenland werken mensen uit de lokale gemeenschap op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden daar waar dat nodig is. Primair voor de lokale gemeenschap, maar daarnaast via de overkoepelende organisatie Lionsclubs International ook vaak voor hulpverlening elders in de wereld.


Sponsoren kunnen overigens nog meehelpen om de senioren een onvergetelijke dag te bezorgen: voor €25 doneert u een halve zitplaats, voor €50 een hele en €100 zorgt voor een 2-persoons zitplek. Het programma duurt maar liefst van 10.00 tot 17.00 en vertrekt vanuit de Kloostervelden in Sterksel. Vanuit die sponsorgelden wordt alles voor de senioren geregeld: de paarden en koetsen, goed verzorgde maaltijd, drankjes, verzekeringen en vergunningen.

Mensen die willen doneren, kunnen dat doen door een bedrag o.v.v. 'Kempenlandrit 2018' over te schrijven op NL95 ABNA 0527 5800 07 van Fonds Lions Kempenland. Het fonds heeft een ANBI-status, donaties zijn fiscaal aftrekbaar als gift.

Meer berichten

Meest gelezen

Meest geliked

C.V. De Jeugdbuk bestaat 22 jaar 17/1
Kinderen en ongehuwd zijn 1 11/1
Wandelen in clubverband: iets voor jou? 2 11/1
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief