Logo grenskoerier.nl
  • Alles
  • (1)
    Muziek
  • (1)
    Evenement

Kinderoptocht Maarheeze

vrijdag 21 februari 10:30 uur

Foto: Helene

Traditiegetrouw trapt Brede School De Muzenberg op vrijdag 21 februari het carnaval in Maarheeze af met een mooie kinderoptocht. Ook dit jaar doen weer alle participanten van De Muzenberg mee: BSO Kiekeboe, peuterspeelzaal Ukkeclub, OBS Cranendonck en BS de Stapsteen.

De bonte stoet carnavalsvierders vertrekt om 10.30 uur vanaf het schoolplein. De route is dit jaar wat ingekort en is als volgt: ’t Bergske, Smits van Oyenlaan, Brink, rondje om de aanleunwoningen, onder de loopbrug door en dan via de Smits van Oyenlaan en ’t Bergske weer terug naar de school.

Naast alle kinderen doen dit jaar ook weer de dansmarietjes en beide prinsenparen van de Muuzevangers mee aan de optocht. Tevens is het prinsenpaar van OBS Cranendonck van de partij. Dit jaar wordt het prinsenpaar gevormd door prinses Kailey, prinses Maartje en Adjudant Mohamad. Zoals u van ons gewend bent lopen alle groepen mee in de optocht en hebben ze een spandoek bij waarop een leus staat.

Uiteraard is het fijn voor de kinderen als er – net als voorafgaande jaren – veel publiek langs de straat staat. Dus ouders, opa’s, oma’s, buren, vrienden en bekenden, komt allen kijken!


deel deze activiteit

Meest gelezen

Meest geliked

Kinderen van de Schatkist zijn toppers! 4 24/3
Ga je mee op berenjacht? 4 25/3
De Grenskoerier gaat digitaal 25/3