Logo grenskoerier.nl
  • Alles

Januari Australiëmaand bij Bibliocenter Weert We gaan 'Down Under'

dinsdag 14 januari 19:30 t/m 21:30 uur

Foto: Rechtenvrije Stockfoto

Wil je meer te weten komen over Australië? In de maand januari kun je terecht bij Bibliocenter Weert aan de Wilhelminasingel 250.

Australië wordt de laatste jaren steeds populairder als vakantiebestemming. Naast bruisende steden als Sydney en Melbourne worden uitgestrekte natuurwonderen, zoals Great Barrier Reef, steeds drukker bezocht door toeristen. Ook backpacken blijft populair bij veel jongeren.

Ontdek alles over Australië en de Aboriginals, de oorspronkelijke bewoners van Australië. Ook kun je meedoen met een workshop waarin je een zelfgemaakte didgeridoo leert bespelen. Ontdek wat de magie is van backpacken en ontvang unieke reistips.

Aanmelden kan via: www.bibliocenter.nl/australiemaand

Australië en de magie van backpacken

Op 14 januari van 19:30 tot 21:30 uur is het thema ‘backpacken’. De Eindhovense schrijver en journalist Twan Linders ging drie keer in zeventien jaar als backpacker ‘Down Under’. Linders brengt minder bekende, maar mooie, hilarische en opzienbarende anekdotes over Australië voor het voetlicht, geïllustreerd met veel fotomateriaal.

Workshop didgeridoo

Op 18 januari van 13.30 tot 15.00 uur maak je kennis met de didgeridoo en leer je op een zelfgemaakte didgeridoo de eerste beginselen van het spelen.


deel deze activiteit

Locatie

Bibliocenter Weert
Weert
Wilhelminasingel 250
6001GV


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Vacatures

Poetszorg

Deurne