Logo grenskoerier.nl
  • Alles
  • (1)
    Muziek

Sean Taylor in Theaterboerderij Boeket

vrijdag 6 december 20:30 t/m 22:30 uur

Sean Taylor is een van de meest opwindende en hardwerkende namen op het internationale roots- en bluescircuit. Zijn unieke songwriting is een cocktail van Tom Waits, Leonard Cohen en Jack Kerouac, met een stem die een kruising is tussen John Martyn en Van Morrison en een gitaarstijl die klinkt als een akoestische Stevie Ray Vaughan jamming met JJ Cale. 

Zijn live shows combineren songwriting van wereldklasse met de verhalen van onderweg. Ook stevige maatschappij kritische songs zijn hem niet vreemd. Sean Taylor speelt elk jaar meer dan 150 optredens over de hele wereld, solo tourend en met zijn band.

Zijn nieuwe album 'The Path Into Blue' werd opgenomen in Austin, TX met de legendarische producer Mark Hallman (Carole King, Ani Di Franco). Sean heeft vele grote namen vergezeld zoals John Fogerty, Neville Brothers, Robert Cray, Richard Thompson, Tony Joe White, Eric Bibb, Tom Paxton, Band of Horses, John Mayall en Arlo Guthrie.

"Sean Taylor is een geweldig getalenteerde moderne troubadour wiens oprechte, doordachte liedjes je binnenhalen. Ik heb het genoegen gehad het podium met hem te delen. Hij swingt". Eric Bibb.

"Een fijne jonge muzikant, songwriter en geweldige gozer. Ik heb niets dan bewondering voor de toewijding aan zijn vak". ' Danny Thompson.


deel deze activiteit

Locatie

Theaterboerderij Boeket
Nederweert-Eind
Rosselsweg 3
6031PV


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.