Logo grenskoerier.nl
  • Alles

Je ziet slecht en de zaak staat in brand, wat te doen!

donderdag 14 november 14:00 t/m 17:00 uur

Foto: Brandweer Limburg-Noord

We staan er zelden bij stil maar de actuele bosbranden in California geven toch te denken. De meeste branden ontstaan door onoplettendheid of onvoorzichtigheid. Alleen de veroorzaker hoef je natuurlijk niet zelf te zijn.

Omdat het belangrijk is dat je met je eigen veiligheid bezig bent en weet wat je moet doen als je moet vluchten. Hebben we de brandweer Limburg-Noord uitgenodigd in ons Oogcafé van donderdag 14 november in Buurthuis Fatima.

Tussen 14.00 en 17.00 uur komt er een team van de brandweer Limburg-Noord. Deze voorlichters nemen je interactief aan de hand mee door je eigen huis. Van garage tot zolder wordt een huis doorgelicht en krijg je tips om het brandveilig te maken.

Toch kan het ook in een openbaar gebouw gebeuren. Dan is het wel handig om te weten wat te doen als je moet vluchten in een onbekende omgeving. Er is dan veel rookontwikkeling en je ziet alleen daarom al weinig tot niets.

Een Oogcafé Weert voor iedereen deze keer dus en middels interactie en virtuele ervaringen. Zodat je lijfelijk mee kunt maken hoe het is om slecht te zien en te moeten vluchten. We nodigen met klem ook mantelzorgers, familie en vrienden uit want er zijn ook trainingen te volgen bij de brandweer die wat uitgebreider zijn.

Hartelijk welkom weer welkom in ons Oogcafé bij Buurthuis Fatima, Nieuwstraat 11 te Weert tussen 14.00 en 17.00 uur. De koffie en thee staan klaar en heb je vragen kun je terecht op https://www.oogvereniging.nl/agenda/ of bel John Snijkers voorzitter van Oogvereniging Limburg op mobiel nummer 0620248377.


deel deze activiteit

Locatie

Buurthuis Fatima
Weert
Nieuwstraat 11
6001TV


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Vacatures

Poetszorg

Deurne