Logo grenskoerier.nl
  • Alles

Rommelmarkt op basisschool De Schatkist

donderdag 13 juni 10:00 t/m 15:00 uur

Op zondag 23 juni organiseert basisschool de Schatkist een rommelmarkt van ’s ochtends 10.00 tot ’s middags 15.00 uur. De ouderraad van de school is volop bezig met de voorbereidingen om er een fantastische dag van te maken.

Er kunnen tafels of grondplaatsen gehuurd worden om spulletjes te verkopen. De opbrengst van de verkoop is voor de huurder. Verder kunnen er oud Hollandse spelen worden gedaan en ook aan de inwendige mens wordt gedacht. De opbrengsten van deze dag zijn bedoeld voor de aankleding van de nieuwe, klimaatbestendige, groene speelplaats.

Onlangs is het startsein gegeven om het schoolplein klaar te maken voor de toekomst. Dit houdt onder andere in dat er meer bomen en planten zullen komen en natuurlijke speel- en waterelementen. Rubberen tegels worden vervangen door boomschors en er wordt een wadi aangelegd zodat het regenwater over het speelplein verdeeld kan worden.

De Schatkist hoopt veel bezoekers te mogen begroeten tijdens de rommelmarkt op 23 juni, zodat een mooi geldbedrag verzameld kan worden. Voor meer informatie over het huren van een tafel of grondplaats kan er gemaild worden naar vrijmarktdeschatkist@gmail.com.


deel deze activiteit

Locatie

Basisschool de Schatkist
Budel
De Korenbloem 2
6021LW


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Vacatures