Spannende examens bij Judoschool Richard

image by WebDog

1 juli was het zo ver. Langzaam vulde de sporthal zich met ouders, broertjes, zusje, opa’s en oma’s om te kijken hoe het judo examen ging bij de judoka’s.

Vol goede moed verzamelde de eerste groep zich op de mat waarna het examen kon beginnen.
Zoals altijd mocht de hoogste band de aftrap geven door al haar kunsten te demonstreren. Onder luid applaus werd dit afgesloten en kwam de rest in beweging. Vol trots ging iedereen dan ook weer naar huis met een hogere band of slip.
In de eerste groep slaagt Ivy voor de oranje band, Bas nam met grote trots zijn eerste oranje slip in ontvangst. Tygo, Amélie en Mathew die een schitterende show opvoerden voor hun gele band. Vol trots nam Oscar, Valentijn, Ona en Sten hun tweede gele slip in ontvangst, terwijl trots Cathelijne, Willemijn en Martijn hun gele slip behaalde.
In groep 2 legde Zowel Cody als Amé met een geweldige show hun tweede groene slip vast. Terwijl Stef op een uitstekende manier zijn oranje band verdiende. Voor de tweede oranje slip maakte Sjoerd en Gijs de verwachtingen waar terwijl Alec met gemak zijn eerste oranje slip haalde. Indrukwekkend was het ook met de laatste drie die zo’n goede examen aflegde dat ze de eerste gele slip mochten overslaan en slaagde voor de 2de gele slip. Dit waren Nout, Sahin en Stan.
Helaas door een blessure kon Samuel niet opgaan voor de groene band, maar doet deze week zijn examen.
Komende week houdt Judoschool Richard vakantie en beginnen de lessen weer op 1 september.
Wilt u meer informatie kunt u altijd mailen naar richardjudoschool@kpnmail.nl of bellen naar 06-53977964. U kunt ook vanaf 1 september binnenlopen in de sporthal de smetkroes op dinsdagen vanaf 17.30 uur. Alvast een fijne vakantie en alle judoka’s gefeliciteerd.

Deel dit artikel